vineri, 27 septembrie 2013

Aeroportul Barajas din Madrid

Aeroportul International Barajas din Madrid este cel mai mare aeroport din Spania prin terminalele caruia trec anual milioane de pasageri atat pe destinatii internationale cat si pe destinatii interne.
Aeroportul Barajas se gaseste de la 13 km nord-est de centrul orasului Madrid, Si la cele patru terminale ale aeroportului se poate ajunge usor atat pe cale rutiera cat si pe cale feroviara. Intre Madrid si aeroportul Barajas se poate face legatura si prin metrou sau prin taxi.
Aeroportul Barajas din Madrid este hub-ul european pentru zborurile spre America Centrala si America de Sud. In interiorul aeroportului exista un centru de afaceri si in jurul aeroportului exista mai multe hoteluri cu facilitate elegante de cazare.
Aeroportul din Madrid dispune de 10000 locuri de parcare dispuse in sapte parcari bine amenajate si  protejate. Pasagerii care folosesc aeroportul Barajas beneficiaza de facilitate bancare, restaurante, centru de afaceri si magazine. Un tren subterat automat transporta pasagerii intre cele patru terminale ale aeroportului.

Daca vreti sa beneficiati de cele mai mici preturi la bilete de avion va recomandam sa alegeti oferta vola unde cu siguranta veti gasi cele mai bune preturi din Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu